Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BATMAN
01 Eylül 2015 - 15:41:01

Batman'da operasyon: 1 terörist öldürüldü, 1 terörist sağ yakalandı

Batman'da teröristler polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda 1 polis yaralanırken, 1 terörist ölü, 1 terörist sağ olarak ele geçirildi.
Batman'da operasyon: 1 terörist öldürüldü, 1 terörist sağ yakalandı 0 Batman'da teröristler polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda 1 polis yaralanırken, 1 terörist ölü, 1 terörist sağ olarak ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, olay, merkez Koruk caddesi hemzemin geçidinde meydana geldi. Burada uygulama yapan sivil plakalı bir polis otomobiline, 3 kişi oldukları tespit edilen PKK'lılar tarafından, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, bir komiser yardımcısı yaralanırken, saldırganlardan biri ölü, biri de sağ olarak ele geçirildi. Kaçan diğer saldırganın yakalanması için de çok yönlü çalışma başlatıldı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Batman Valisi Azmi Çelik, saldırının üç kişi tarafından gerçekleştirildiğini ve olayda bir komiser yardımcısının yaralandığını belirterek, bir saldırganın ölü, bir saldırganın da sağ olarak, ele geçirildiğini doğruladı. Çelik, kaçan saldırganın yakalanması için de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çakıt çayı, Bağcılar Belediyesi, kestel yurtiçi kargo, kovancılar şenova ilkokulu, burçak tarlası vidivodo, allı turna dinle, su tesisatçısı nedir, yozgat devlet hastanesi sağlık raporu, asena atalay, muş valisi yeni, murat karluk çetinkaya, izmit jandarma, seralarda güneş enerjisi ile ısıtma, kahta belediyesi çözüm merkezi, taksim bershka, ordu çambaşı yaylası, sucuk köfte tarifi,