Cuma19.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
27 Temmuz 2015 - 17:50:44

Başbakan'dan açık ve net uyarı: Herkes ayağını denk alsın!

Başbakan Davutoğlu, "PKK, DAEŞ ve DHKP-C'ye karşı işte sesimiz çıktı. Operasyonlarımız halkın sesidir. Artık herkes ayağını denk alsın. Birileri heveslenmesin" dedi.
Başbakan'dan açık ve net uyarı: Herkes ayağını denk alsın! 0 Başbakan Davutoğlu, "PKK, DAEŞ ve DHKP-C'ye karşı işte sesimiz çıktı. Operasyonlarımız halkın sesidir. Artık herkes ayağını denk alsın. Birileri heveslenmesin" dedi.
Başbakan Davutoğlu, A Haber canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Terör olaylarına değinen Davutoğlu, "Halkımızı kaygılandıracak bir durum yok. Son yıllarda özellikle gelebilecek kötü bir haber için gece boyu telefonlarımız hep alarmda kaldı. yeter ki vatandaşlarımız Türkiye'nin her yerinde huzur içinde uyuyabilsinler. Yabancı savaşçılara dair gözaltı noktasında Türkiye, kapalı bir toplum değil. Aslında 1050 kişi gözaltında. Turizmi etkilemeden, teröre karşı aktif bir mücadele vereceğiz. Ne oldu Türkiye'de? 7 Haziran'dan sonra günde 6 terör eylemi gerçekleştirilmiş. Emniyet raporlarını okumadan uyumam. Birileri bu dönemi bir terörün ve kaosun yaygınlaşması için fırsat olarak gördü. Bazıları TIR'ları yaktı. Kimin hakkı var bu TIR'ları yakmaya? Askerlerimize ve polisimize saldırmaya başladılar. Türkiye durduğu yerden bir operasyon başlamadı" ifadelerini kullandı.

"BAŞLARINA YIKARIZ"
Operasyonların eş zamanlı gerçekleştirildiğini ifade eden Davutoğlu, "Güvenlik birimlerimizle toplandık ve konuyu masaya yatırdık. Sürekli teyakkuz halinde durmak durumundayız. Terör örgütleri eş zamanlı olarak durdurulmazsa prim vermiş olursunuz. İstismarların önünü açmış olursunuz. Etnik yapımızla oynadıkları yerleri başlarına yıkarız. Özel Güvenlik Toplantısı'na giderken, askerimizi şehit ettiler. DAEŞ'i cezalandırmak, vatandaşlarımıza saygımızın bir gereği. PKK, DAEŞ ve DHKP-C'ye karşı işte sesimiz çıktı. Operasyonlarımız halkın sesidir. Demokrasinin sesidir. Artık Türkiye bir hafta önceki Türkiye değildir. Artık herkes ayağını denk alsın. Birileri heveslenmesin" diye konuştu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Başbakan'dan açık ve net uyarı: Herkes ayağını denk alsın! Başbakan'dan açık ve net uyarı: Herkes ayağını denk alsın!

Yorum Yaz:


Yorumlar:

Hamdi YalçınBU ÜLKEDE BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK İSTEMEYENLER VAR !

Yıllardır güzel ülkemizin başına bela olan terör, son günlerde çirkin yüzünü yine göstermiştir.


Ülkemizi bölmek-parçalamak isteyen;insanlarımızı öldüren, asker ve polisimizi şehit ederek, geride gözü yaşlı ana-baba ve evlatlar bırakan beyinleri yıkanmış ve uyuşturulmuş, vahşileşmiş, gözleri dönmüş,insanlıktan nasibini almamış ve yabancı-dış güçlerin maşası, kuklası,işbirlikçisi olmuş terörist örgütlere ve uzantılarına karşı ülkemizin göz bebeği,canımız-kanımız Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu sınır ötesi harekat/operasyonu ve yine aziz milletimizin güvenini kazanan Emniyet Güçlerimizin ülke içinde yaptığı operasyonlarda canı pahasına görev yapan değerli vatan evlatlarıyla, operasyon emrini veren ülkemizin Başkomutanı-Cumhurbaşkanı ile Genel Kurmay Başkanımız’a, Başbakanımız’a, İçişleri Bakanımız’a Emniyet Genel Müdürümüz’e, MİT Teşkilatı’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar, kimden ve nereden gelirse gelsin tüm terör olaylarına karşı, kararlı olduklarını bir kez daha göstermişlerdir.


Bu olaylar karşısında altı çizilmesi gereken diğer bir ayrıntı ise şudur: Terör sarmalından kurtulmak isteyen aziz milletim teröristlere karşı yekvücut olmayı başarmıştır. Bu vatan hepimizin, hepimiz tek milletiz, bizi bölmeye kimsenin gücü yetmez; Ay yıldızlı bayrağımızın altında bu topraklar her zaman barış, huzur ve mutluluk içerisinde olacaktır. Maalesef bunu millete çok görenler var.


Ülkemizde yapılan 7 Haziran 2015 Genel seçimleri üzerinden kısa bir süre geçmiş ve henüz bir hükümet dahi kurulmamışken, seçimlerden ülkenin birinci ve en büyük partisi olarak çıkan Ak partinin koalisyon kurma çabaları sürerken vahşet projelerini hazırlayan küresel çevreler-dış güçler yıkım planlarının kapsamına ülkemizi de dahil etmenin zaman ve zemin şartlarını her fırsatta değerlendirmeyi düşünmüşler, asayiş ve terör olaylarını tırmandırarak tekrar sahneye koymuşlarsa da hedeflerine ulaşamamışlardır.


Kanımca bu terör olaylarıyla; AKP iktidarını acz içinde bırakmak ve halk nezdinde itibarsızlaştırılarak iktidardan uzaklaştırmayı hedefleyenler AKP hükümetinin aldığı tedbirler ve terör örgütlerine karşı yürütülen başarılı operasyonlar karşısında hayal kırıklığına uğramışlardır.


Bu cennet ülkemizde kardeşçe yaşamak isteyen herkese, Türk Devleti kollarını açar ve bağrına basar, lakin ülkemizi yakan-yıkan ve milletimizin canına kasteden, ülkemizi cehenneme çevirmek isteyen hangi terör örgütü ve onların uzantısı şer güçler olursa olsun hakettikleri muameleyle karşılaşırlar ve cehennemin taa dibinde yer bulurlar.


Türk Devleti, teröristlere karşı kesintisiz mücadelede kararlı ve güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu uğurda çalışan; ülkemizde huzur ve barışın daim olması için emek ve mesai harcayanların Allah(c.c) yar ve yardımcısı olsun…
27 Temmuz 2015 - 20:14:14

Aramalar:

Erzurum Teknik Üniversitesi, Ferhan Şensoy, akbaş baska, üsküdar belediyesi bilgi evleri, namaz hakkında sohbet, endonezya güzeli, derviş eroğlu kaç yaşında, çanakkale vahit tuna anadolu lisesi, belgrad yeme içme fiyatları, libya askerleri ısparta, resmi tören konuşması, uğur ışılak can dayandı, yenişehir mahallesi sağlık ocağı randevu, kiraz mevsimi üsküdar selimiye mahallesi, el kadir billah, hatay otobüs bileti, hamburg amsterdam arası,