Perşembe25.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BARTIN
04 Temmuz 2015 - 22:45:19

Bartın İnkum tatil köyünde boğulma

Bartın'ın İnkum tatil köyünde serinlemek için denize giren bir kişi, boğularak hayatını kaybetti.
Bartın İnkum tatil köyünde boğulma 0 Bartın'ın İnkum tatil köyünde serinlemek için denize giren bir kişi, boğularak hayatını kaybetti.
Bartın'ın turistik köyü İnkumu'na amcasının oğlu ve arkadaşlarıyla denize girmek için giden Alper K. (20), denize girdi. Bartın Üniversitesi'nde okuduğu öğrenilen Alper K. denizin dalgalı olması nedeniyle bir süre sonra akıntıya kapıldı. Sahildekilerden bağırarak yardım isteyen Alper K. çevrede bulunan vatandaşlar can simidi atmaya çalıştı. Çevredekiler daha sonra 112 ve jandarmaya haber verdi. 112 Acil Sağlık ekipleri denizden çıkarılan gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulans ile Bartın Devlet Hastanesi'ne getirilen Alper K. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç öğrencinin cansız bedeni Bartın Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)
Önceki Makale:Koalisyonu kim kurar?
Sonraki Makale:Erken seçim olur mu?

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bartın İnkum tatil köyünde boğulma Bartın İnkum tatil köyünde boğulma Bartın İnkum tatil köyünde boğulma

Yorum Yaz:



Aramalar:

Talip Evirgen, Özgecan Aslan cinayeti, bayer leverkusen praktikum, zeliha yağış, marcial zamorano bardera, iç güvenlik paketi ve pmyo, tümer metin hangi takımlarda oynadı, emine ülker tarhan iletişim, marmara üniversitesi göztepe kampüsü ulaşım, hırsızlar alarmı devre dışı, numan kurtulmuş çorum mitingi canlı yayın, kazakistan güzelleri, ayvalık ticaret odası, ceyhun yılmaz tahterevalli, çam fidanı poşeti, antalya eğitim ve araştırma hastanesi ufuk soylu, çin nüfus piramidi,