Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BARTIN
23 Mayıs 2015 - 11:15:31

Bartın'da yol verme kavgası

Bartın'da çıkan yol verme kavgasında, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
Bartın'da yol verme kavgası 0 Bartın'da çıkan yol verme kavgasında, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, olay gece 02.14 sıralarında Bartın Hamam Sokağında meydana geldi. İddiaya göre, 74 BU 666 plakalı aracın sürücüsü Süleyman K. (52), 74 BY 924 aracıyla önünden giden İsmail K. (35) isimli şahsın yol vermesi için sık sık kornaya basıp selektör yaptı. İki sürücü, bu nedenle araçlarından inip yol ortasında tartışmaya başladı. Bu sırada Süleyman K.'nın yanında bulunan ve öğretmen olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Tayfun E. de olaya müdahale etti. Şahıslar arasında yaşanan arbede de ayağı taşa takılan Tayfun K. yere düştü. İsmail K da, bu sırada Tayfun K.'nın suratına tekme attı. Tekmenin şiddetiyle kafasını yere çarpan Tayfun E. hayatını kaybetti. Yanındaki N.A. isimli kadın kavgayı ayırmaya çalışmasına rağmen Tayfun E'ye yerde yattığı sırada da vuran İsmail K ve yaralanan diğer araç sürücüsü Süleyman K. olay yerinden kaçtı. Tayfun E'nin cansız bedeni vatandaşların 122 acil servise haber vermesinin ardından gelen ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yaralanan Süleyman K'nın Bartın Devlet Hastanesine gittiği öğrenilirken, İsmail K. ve yanındaki N.A. isimli kadın polis tarafından gözaltına alındı. Olay anının sokakta bulunan bir iş yerindeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı görüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bartın'da yol verme kavgası Bartın'da yol verme kavgası Bartın'da yol verme kavgası

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hüseyin Ormancılar, kağıt toplayıcısı, japonyada müslüman sayısı, ibrahim tatlıses neden vuruldu, tren çarpan maymun, yücel çelikbilek biyografisi, ukrayna otobüs bileti, suşehri ufuk pansiyon, zürih üniversitesi ekonomi, güven hastanesi ulaşım, muharrem durmaz açığa alındı, kuzey ege şivesi, tmmob gıda mühendisleri odası, cuma namazı canlı anlatım, subaşı beldesi yalova, marsilya valenciennes ne zamana ertelendi, hamburg red light district,