Cuma19.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BALIKESİR
28 Mayıs 2015 - 11:19:30

Balıkesir'de trafik kazası: Traktör ile tanker çarpıştı

Balıkesir'de traktör ile tanker çarpıştı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Balıkesir'de trafik kazası: Traktör ile tanker çarpıştı 0 Balıkesir'de traktör ile tanker çarpıştı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir istikametinden Savaştepe istikametine seyreden N.D.'nin kullandığı 10 V 9365 plakalı tanker, virajda 10 ED 193 plakalı traktörle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile her iki araç da yoldan çıkarak takla attı. Kazada, traktörde bulunan Zafer Kahraman (16), Çelik Arslantekin (76) ve Ahmet Altıntaş (71) olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazanın ardından kara yolu adeta savaş alanını andırırken, olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 ekibi sevk edildi. Tanker sürücüsü yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerine gelerek gözyaşı döktü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Balıkesir'de trafik kazası: Traktör ile tanker çarpıştı Balıkesir'de trafik kazası: Traktör ile tanker çarpıştı Balıkesir'de trafik kazası: Traktör ile tanker çarpıştı Balıkesir'de trafik kazası: Traktör ile tanker çarpıştı

Yorum Yaz:



Aramalar:

sel baskınları, kanser tedavisi, beykoz riva sas, aksaray trafik kazası, fransa üniversite, yıldızeli bayat köyü şenliği, fatih projesi yazıcı kullanım kılavuzu, farabi devlet hastanesi online randevu, mersin emniyet müdürlüğü personel listesi, mehmet topuz sözleşme, rojin perver, turhan tayan anadolu lisesi hakkında yorumlar, ece tekağaç, nişantaşı ucuz butikler, burada laf çok saat kaçta, macit özcan anket, evleneceksen gel isimleri,