Salı16.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
29 Kasım 2015 - 20:13:06

Bahçeli'den Tahir Elçi ile ilgili güvenlik sorusuna şok cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin çok gergin bir ortamında bu gerilimi artırmak amacıyla saldırı düşünülmüşse, iktidarın olayı çok yönlü ele alarak incelemesi gerektiğini söyledi.
Bahçeli'den Tahir Elçi ile ilgili güvenlik sorusuna şok cevap 0 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin çok gergin bir ortamında bu gerilimi artırmak amacıyla saldırı düşünülmüşse, iktidarın olayı çok yönlü ele alarak incelemesi gerektiğini söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da çıkan çatışma sonrası Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve bir polisin şehit düşmesine ilişkin Meclis Kulisi'nde yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin çok gergin bir ortamında bu gerilimi artırmak amacıyla saldırı düşünülmüşse, iktidarın olayı çok yönlü ele alarak incelemesi gerekir" dedi.
Bir gazetecinin, "Güvenlik zaafiyeti olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna ise Bahçeli, "Olmayan bir şeyin zafiyeti olmaz, Güneydoğu'da güvenlik yok ki" cevabını verdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Temcid-i Şerif, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, köy enstitüleri isimleri, nevşehir çilingir, serdar bilgili nin serveti, tekirdağ gümrük müdürlüğü, mehmet şimşek emlak vergisi, silifke müftülüğü, yüksekova yeşiltaş karakolu baskını, cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi tahlil sonuçları, çubuk silikon, istanbul valisi özür diledi, bursa trafik yoğunluğu haritası, ahıska türkü ömür dediğin, karaciğer üçlüsü, ceyda düvenci sinema filmleri, şişli belediye başkanı yeni,