Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Mayıs 2015 - 12:06:15

Avcılar'da maganda cinayeti

İstanbul Avcılar'da bir kişi, 1,5 aylık kızı kucağında evine giderken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla hayatını kaybetti.
Avcılar'da maganda cinayeti 0 İstanbul Avcılar'da bir kişi, 1,5 aylık kızı kucağında evine giderken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla hayatını kaybetti.
Olay, Avcılar Denizköşkler Mahallesi Tel Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşini ablasının evinden alan Kamil İşler (50) arabasıyla Denizköşkler Mahallesi'ndeki evine geldi. Arabadan indikten sonra 1,5 yaşındaki Kızı Nehir'i kucağına alarak evine doğru yürüyen İşler, birden kucağındaki çocuğuyla birlikte yere yığıldı. Eşinin düştüğünü gören Derya İşler ise çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Bağrışları üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Bakırköy Sadik Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İşler, yolda hayatını kaybetti.
Acılı eş Derya İşler olay sırasında sokakta Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarının yapıldığını ve silah sesleri geldiğini belirterek eşinin maganda kurşunu ile öldüğünü iddia etti.
Kamil İşler'in ölümünün ardından bölgede geniş çaplı inceleme başlatan ekipler cinayet zanlısının kimliğini tespit etti. Polis, İşler'in daha önce aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından pusu kurularak öldürüldüğünü belirledi.
Kamil İşler'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından Sarıyer Çayırbaşı'nda ki Hasanpaşa Camisi'ne götürüldü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Avcılar'da maganda cinayeti Avcılar'da maganda cinayeti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türk Hacker grubu, Katar Devleti Hükümeti, erdoğan arıkan kiminle evli, sosyal medya cami hocası, kastamonu otomotiv, kale metal, petrol istasyonu ne kadar kazanır, cebeci ilköğretim okulu, mersin devlet hastanesi uzay ateş, gizem karaca çağatay ulusoy dizisi, mustafa yıldız aksaray, şamil tayyar alparslan kuytul, sancaktepe düğün salonları, kemik iliği nakli oldum, metin şahin leman kültür, tifüs bakteri, akçakale seçim sonuçları,