Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ARTVİN
26 Kasım 2015 - 13:28:39

Artvin Hopa'da yakalanan 3 DAEŞ üyesinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü

3 DAEŞ militanının THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile geçtikleri Artvin'in Hopa ilçesinde gözaltına alındıkları iddia edildi.
Artvin Hopa'da yakalanan 3 DAEŞ üyesinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü 0 3 DAEŞ militanının THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile geçtikleri Artvin'in Hopa ilçesinde gözaltına alındıkları iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile Gürcistan-Türkiye sınırını Sarp Sınır Kapısı'ndan geçen ve DAEŞ militanı oldukları belirlenen 3 kişi, bu sabah Hopa Terminali'nde MİT ekipleri tarafından yakalandı. Uyrukları açıklanmayan ve DAEŞ militanı olduğu iddia edilen 3 kişinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili 3 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hüseyin Becerikli, tok tutucu, spor toto süper lig sampiyonluklari, beytüşşebap ulaşım, gümüşhane üniversitesi grafik tasarım, harun tekin medya mahallesi, samsun adliyesi bilirkişi listesi, sare davutoğlu hangi hastanede, horoz şekeri şiiri, danimarka milli marşı, dodurga belediyesi haberleri, seferihisar ürkmez, bağlama büyüsü, ali ismail korkmaz itü, kandil yatsı namazı, lüleburgaz beşiktaşlılar derneği, sultanbeyli nene hatun ilkokulu,