Cuma29.03.2024
HABERLER - SPOR - İSPANYA - BARSELONA
07 Temmuz 2015 - 09:43:37

Arda Turan'ın sözleşmesindeki ilginç madde

İspanyol devi Barcelona'nın 5 yıllık anlaşma sağladığı Arda Turan, Atletico Madrid'e geri satılabilir.
Arda Turan'ın sözleşmesindeki ilginç madde 0 İspanyol devi Barcelona'nın 5 yıllık anlaşma sağladığı Arda Turan, Atletico Madrid'e geri satılabilir.
Katalan ekibi milli yıldız Arda Turan ve kulübü Atletico Madrid ile transfer için anlaşma sağlandığını açıkladı. Barcelona'nın internet sitesinden yapılan açıklamada ilginç bir detay dikkat çekti. Buna göre; 17 Temmuz'da başkanlık yarışının yaşanacağı İspanyol ekibinde, Arda 20 Temmuz gece yarısına kadar Atletico Madrid'e geri gönderilebilecek. Ancak basında yer alan haberlere göre; böyle bir durumda Barcelona 10 milyon Euro'dan feragat etmiş olacak.
Bu maddeyle İspanyol ekibinde, transfer opsiyonu yeni seçilecek yönetime bırakılmış oldu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Espiye Devlet Hastanesi, down sendromlu, lale kabadayı, aksaray defterdarlığı, yerli otomobilin adı, fırat aydınus uefa, odunpazarı belediyesi zabıta alımı, ediz hun çamaşırcı güzeli, tarsus efsaneleri, belçika u21 ligi maçkolik, ali ismail korkmaz evi, sakallı fotoğraf, çeçence nedir, muş devlet hastanesi kaç yataklı, karabük terminal, ege denizi ile ilgili bilgiler, yeni anayasa mahkemesi üyesi,