Cuma19.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - BURSA
31 Ağustos 2015 - 20:19:26

Antalyaspor ile Ozan İpek anlaştı

Bursaspor'un tecrübeli kanat oyuncusu Ozan İpek, Antalyaspor'la 4 yıllık anlaşmaya vardı.
Antalyaspor ile Ozan İpek anlaştı 0 Bursaspor'un tecrübeli kanat oyuncusu Ozan İpek, Antalyaspor'la 4 yıllık anlaşmaya vardı.
Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden 'Teşekkürler Ozan İpek' başlığı ile yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcu Ozan İpek ile yapılan görüşmeler neticesinde kulübümüz ile olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. 2008-2009 sezonunun ikinci yarısından itibaren kulübümüzle sözleşme imzalayan ve 2009-2010 sezonunda elde ettiğimiz Süper Lig şampiyonluğunda büyük emeği olan Ozan İpek'e kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz" dendildi.

ANTALYASPOR'LA ANLAŞTI
Bu açıklamanın akabinde Antalyaspor, 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan İpek ile 4 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Meyveciler, Hatice Görmez, podyum yürüyüşü oyunu, murat başesgioğlu kaç yaşında, kumru aydan şener, kongre konuşması, alanya belediyesi su arıza, trabzon çiçekçi, fransa vize dilekçe örneği, hurda camaro, yükseköğretime geçiş sınavı konuları, emine erdoğan gerçekleri, nemlendirici gündüz kremi, ronaldinho attığı çalımlar, batman valiliği emniyet müdürlüğü, yoğun kar yağışı zonguldak, sirtaki kursu bakırköy,