Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
06 Temmuz 2015 - 08:14:55

Antalya Muratpaşa'da hırsızlık girişimi

Antalya'da girdiği marketin yöneticisinin başına silah dayayan şahıs, marketi soyamadan kayıplara karıştı.
Antalya Muratpaşa'da hırsızlık girişimi 0 Antalya'da girdiği marketin yöneticisinin başına silah dayayan şahıs, marketi soyamadan kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, olay, saat 07.25 sırasında Muratpaşa ilçesi Meltem Bulvarı üzerindeki bir marketler zincirinin şubesinde meydana geldi. Market yöneticisi Selma E., yanında bir personel ile sabah marketi açtı. Çalışan dışarıda ürün yerleştirme yaparken, Selma E.'nin yanına eli silahlı bir kişi geldi. Selma E.'nin başına silah dayayan zanlı, kasanın anahtarlarını vermesini istedi. Selam E. direnince zanlı ile arasında boğuşma yaşandı. Canını tehlikeye atan Selma E., ne kadar direndiyse anahtarı vermek zorunda kaldı. Anahtarlarla kasaları açmaya çalışan zanlı başarılı olamadı. Diğer personelin depo kapısını yumruklamasıyla birlikte paniğe kapılan zanlı olay yerinde yaya olarak kaçtı.
Çalışanlar hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler zanlının parmak izi bıraktığı yerlerde çalışma yaptı. Güvenlik kameralarından alınan görüntülerde zanlının, 40 yaşlarında siyah giyimli olduğu ve Selma E'nin başına silah dayadığı görüldü. Polis ekipleri belirlen eşkalin ardından geniş çaplı inceleme başlattı. Selma E. ve market çalışanlarının ifadelerine başvuruldu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ardıç mevkii, Taksim Meydanı, ali erdoğan ünsoy, haseki eğitim ve araştırma hastanesi yol haritası, toros hastanesi, istanbul çapa hastanesi, mobese kameraları tuzla, alper potuk çalım, sporcu beyin, hafsa sultan hastanesi diyetisyen, lagos hava durumu, suada suda kebap fiyatları, ali demir eski futbolcu, odessa novosti, turgutlu devlet hastanesi başhemşiresi, mehmet ersoy kimdir, sabah namazı tesbihatı ihsan atasoy,