Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
31 Ağustos 2015 - 20:21:01

Antalya Alanya'da kahvehanede cinnet: 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma sonrası cinnet getiren şahıs, 1 akrabasını öldürdü, 2 akrabasını da yaraladı.
Antalya Alanya'da kahvehanede cinnet: 1 ölü, 2 yaralı 0 Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma sonrası cinnet getiren şahıs, 1 akrabasını öldürdü, 2 akrabasını da yaraladı.
Olay, Hacet Mahallesi Canlılar Sokak'taki bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehanede oyun oynayan ve akraba oldukları öğrenilen Güral O., Mehmet Ali A., Yusuf K. ve Sedat K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında dışarı çıkan Sedat K., bir süre sonra tekrar içeri girerek televizyon seyretmeye başladı. Daha sonra bir anda ayağa kalkan Sedat K., cinnet getirerek belindeki ruhsatsız silahını çıkarıp masada oturan 3 kişiye kurşun yağdırdı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Mehmet Ali A. olay yerinde hayatını kaybederken, Güral O. ve Yusuf K. yaralandı. Sedat K., kısa sürede olay yerine gelen polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

su tahliye kanalı, Edincik, tema vakfı korusu, schalke madrid hangi kanal, kürtçe jinamin ne demek, enes ünal ne kadar alıyor, erdem başçı hayatı, trabzon valisi nereli, kocaeli devlet hastanesi yenidoğan, ankara hacettepe üniversitesi hastanesi göz, iletişim fakültesi inönü üniversitesi, dha foto, lale resmi nasıl çizilir, otel voyage, namaz vakti yatsı, çankırı devlet hastanesi uroloji, soğuksu mahallesi tuna sokak,