Salı16.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
25 Kasım 2015 - 15:42:02

Ankara'da patlama oldu mu?

Ankara Valiliği, kentte patlama olduğu söylentileriyle ilgili, "Şuana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır" açıklamasında bulundu.
Ankara'da patlama oldu mu? 0 Ankara Valiliği, kentte patlama olduğu söylentileriyle ilgili, "Şuana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır" açıklamasında bulundu.
Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Ankara'da patlama meydana geldiği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Ankara ilimizde bir patlama olduğuna dair haberler yer almaktadır. Şuana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır. Konu ile ilgili bir gelişme olduğu takdirde Valiliğimizce açıklama yapılacaktır" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

internet dolandırıcılığı olayları, Eyüp Belediyesi, sami özer oto gaziemir, pilates nefesi, izmit eskişehir hızlı tren, meriç nehri hangi denize akar, av tüfekleri manisa, tevfik sırrı gür stadı krokisi, arjantin pide, gölbaşı özel hastaneler, ünye radyo moda, gaziosmanpaşa merkez mahallesi, hakkari ulaşım, kiraz zamanı son bölüm, rüşvet ve yolsuzluk ses kayıtları, nasreddin hoca ölüm, sakarya üniversitesi üniversitesi formasyon,