Cumartesi20.04.2024
HABERLER - DÜNYA - ALMANYA - HAMBURG
04 Ağustos 2015 - 16:54:41

Almanya'da savaştan kalma depoda patlama: 38 yaralı

Almanya'da İkinci Dünya Savaşından kalma bir depoda meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 38 kişi yaralandı.
Almanya'da savaştan kalma depoda patlama: 38 yaralı 0 Almanya'da İkinci Dünya Savaşından kalma bir depoda meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 38 kişi yaralandı.
Almanya'nın Hamburg'un Rothenburgsort ilçesinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir depoda henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Moloz yığınlarını ve etraftaki bisikletleri savuracak kadar şiddetli olan patlama nedeniyle 12'si itfaiye eri olmak üzere en az 38 kişi yaralandı. Sabahın erken saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yetkililer, olayın meydana geldiği bölgede yaşayan vatandaşların da dumandan etkilendiğini belirtti. İtfaiye ekipleri, patlamanın ardından çıkan yangını söndürebilmek için yoğun çaba sarf etti. Ekipler, 100 ton yağın konulduğu marangoz atölyesinin de bulunduğu depoda yangının büyümesini önlemek için köpükle müdahale etti. İtfaiye ekibi sözcüsü, binanın içinin güvenli olup olmadığından tam olarak emin olmadıkları için kimsenin içeriye girmesine izin vermediklerini aktardı. Yetkililer, beton binada çıkan yangının sebebinin araştırıldığını kaydetti.
İkinci Dünya Savaşı sırasında inşa edilen beton binalar Almanya'nın pek çok şehrinde bulunuyor. Yetkililer, bu tür binaları işletme ve kültürel aktivite mekanı olarak kullanıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

EDİRNE, Saadettin Aksoy, dolmabahçe sarayı ekşi sözlük, kar yağışı rüya tabiri, yerel gazete çıkarma maliyeti, optimum alışveriş merkezi ulaşım, kemerburgaz şişli piknik alanı, atilla yayla nereli, büyü bozma ve muska yazma, gazi mahallesi son dakika, ankaragücü yürüyüşü, vedat türkali vikipedi, mehmet usta darıca, adana istasyon meydanı nerede, toyota fabrikası servis güzergahları, çermik de kadın cinayeti, deniz tutmasına karşı bilezik,