Perşembe28.03.2024
HABERLER - DÜNYA - ALMANYA - BERLİN
28 Nisan 2015 - 13:26:38

Almanya'da hırsızlık olaylarında artış

Alman Federal Kriminoloji Enstitüsü tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, ülkedeki hırsızlık olaylarında 2014 yılında yüzde 8.7 artış yaşandı.
Almanya'da hırsızlık olaylarında artış 0 Alman Federal Kriminoloji Enstitüsü tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, ülkedeki hırsızlık olaylarında 2014 yılında yüzde 8.7 artış yaşandı.
Alman Federal Kriminoloji Enstitüsü, ülkede yapılan hırsızlık olaylarının arttığını ve aydınlanan olaylarla ortaya çıkan verileri kamuoyuyla paylaştı. Raporda 2014 yılında 8.7 oranında artış olduğu ve 150 binin üzerinde hırsızlık olaylarının meydana geldiği ancak olayların sadece 2.8 oranında aydınlatıldığı ve hırsızlık olayına yakalananların yüzde 96'sının erkek olduğu kaydedildi. Hırsızların yüzde 50'sinin Alman vatandaşı olduğu ve diğer yarısının ise çifte vatandaş olduğu kaydedildi. Yüzde 28'inin yaşlarının 14 ila 60 yaşları arasında oluğu ve 28.8 hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin doğu Avrupa ülkesi vatandaşı olduğu kaydedildi. Araştırmada, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin en az 3 kişiden oluşan bir ekip kurdukları tespit edilirken, 4 dakika gibi kısa bir süre içinde hırsızlığın gerçekleştirildiği açıklandı.
Hırsızlık olayına karışanların yüzde 47'sinin hırsızlık sabıkası olduğu ve yüzde 31.8'inin uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlendi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

yüzleri kapalı grup, Kanal İstanbul projesi, avrupa birliği güncel haberler, el arabası karikatür, diyadin anadolu imam hatip lisesi, ünye reklam, matematik köyü oyunu, samandağ devlet hastanesi iş başvurusu, çırağan sarayı yılbaşı, derya bayhan güreş, istiklal caddesi çikolata, anjelika akbar hayatı, çanakkale boğazı balık avı, zihinsel engelli ne demek, çorumgaz, ali ismail korkmaz jandarma kriminal, kongre kültür merkezi,