Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - AFYONKARAHİSAR
25 Kasım 2015 - 15:53:05

Afyonkarahisar’da bir şahsın üzerinden 408 adet mermi çıktı

Afyonkarahisar'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.
Afyonkarahisar’da bir şahsın üzerinden 408 adet mermi çıktı 0 Afyonkarahisar'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Sandıklı ilçesine bağlı Ekinhisar köyünde, satılmak üzere silah ve mühimmat getirileceği bilgisini alan jandarma ekiplerinin harekete geçti. Köyde gözaltına alınan Ş.Y. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.
Öte yandan, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceği bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

terör örgütünün silah bırakması, Cumhuriyet Yareni Türk Sanat Müziği Korosu, ankara büyükşehir belediyesi gıda yardımı iletişim, antika arabalar chevrolet, çorba tenceresi, yolsuzluk operasyonu en son haberler, tolgay arslan kaç yaşında, selda alkor tozlu yollar, deniz oktar, edirne ciğeri, bafra devlet hastanesi yatak sayısı, keman eğitimi kaç yaşında başlar, tümer metin hangi takımlarda oynadı, hasan akkuş hafız, oltu zabıta, adalet bakanlığı bilirkişi ücretleri, bir makineli tüfek,