Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Mayıs 2015 - 14:10:00

Adriana Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı ti'ye aldı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Twitter'da "Boksa şike karıştı" etiketine 'Floyd Mayweather' yazdı. Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı da ti'ye aldı.
Adriana Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı ti'ye aldı 0 Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Twitter'da "Boksa şike karıştı" etiketine 'Floyd Mayweather' yazdı. Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı da ti'ye aldı.
Tüm dünyanın merakla beklediği ve 'yüzyılın boks maçı' olarak tanımlanan müsabakanın galibi, Manny Pacquiao'yu 12 raunt sonunda sayıyla yenen Floyd Mayweather Jr olurken, tartışmalar bitmek bilmiyor. Uzun yıllardır boks yapan ve bir dönem de Manny Pacquiao ile çalışan güzel model Adriana Lima da bu tartışmalara dahil oldu.
Lima, "Boksa şike karıştı" etiketinin yanına 'Floyd Mayweather' yazarken, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı da ti'ye aldı. Muhammed Ali'nin Floyd Mayweather'a üstten baktığı kolajı paylaşan Lima, üstüne de 'gülünç' yazdı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Adriana Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı ti'ye aldı Adriana Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı ti'ye aldı Adriana Lima, Muhammed Ali'den daha iyi olduğunu söyleyen Mayweather'ı ti'ye aldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

termal kamera, Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu, sosa konya gol, kemal derviş neden istifa etti, ceyhun yılmaz ıslak istanbul, mavi marmara canlı, burak yılmaz river plate, erkilet çevril köyü, çınar özkan kimdir, cezayir konsolosluğu ankara, fethiye lokman hekim esnaf hastanesi, arnavutça merhaba, şırnak devlet hastanesi üye ol, farsça tanışma, sinop güzel sanatlar lisesi, sabancı üniversitesi ücretleri, beyşehir şehir kameraları,