Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ADANA
30 Mayıs 2015 - 11:24:47

Adana'da baba dayağı

Adana'da evinde televizyon izleyen bir baba, "Konsantrasyonum bozuluyor ders çalışamıyorum, televizyonun sesini biraz kısar mısın" diyen kızını ve eşini darp etti. Gözaltına alınan baba, gazetecilerin "Eşini ve kızını neden dövdün" sorusuna gülerek, "Önemli bir şey yok" cevabını verdi.
Adana'da baba dayağı 0 Adana'da evinde televizyon izleyen bir baba, "Konsantrasyonum bozuluyor ders çalışamıyorum, televizyonun sesini biraz kısar mısın" diyen kızını ve eşini darp etti. Gözaltına alınan baba, gazetecilerin "Eşini ve kızını neden dövdün" sorusuna gülerek, "Önemli bir şey yok" cevabını verdi.
Olay, Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi 71070 sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil fabrikasında vardiyalı çalışan Özcan T. (44), sabah eve gelerek televizyonu açtı. Bu sırada ders çalışan Melek T. (17), konsantrasyonunun bozulduğunu belirterek, babasından televizyonun sesini kısmasını istedi. Bu duruma sinirlenen Özcan T., kızını destekleyen anne Hümeyra T. (38) ve Melek T.'yi darp etti. Polisten yardım isteyen anne ve kızı, Özcan T.'den şikayetçi oldu. Hümeyra T. ve kızı Melek, rapor için adli tıp birimine getirildi. Burada rapor alan Melek T.'nin yüzündeki yara izleri dikkat çekti.

"ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK"
Gözaltına alınan Özcan T. de rapor için adli tıpa getirildi. Gazetecilerin "Eşini ve kızını niye dövdün" sorusuna gülerek "Önemli bir şey yok" diyen Özcan T., Başlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Adana'da baba dayağı Adana'da baba dayağı Adana'da baba dayağı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Nazlı Çelik, Rafet Zeybek, pakistan gelenekleri, çanakkale destanı uyanış oyunu, ertem şener korner mi diye bakıyorum hayır köşe vuruşu, yaban domuzu tuzakları, bilgisayar ile ilgili meslekler, tunceli pertek haber, ikinci dünya savaşı ne zaman başladı, haseki eğitim ve araştırma hastanesi yeni bina, ankara barosu paris gezisi, ordu üniversitesi fen edebiyat fakültesi iletişim, bahçeşehir üniversitesi japonca, akçakoca postası, sanatçı olarak kısmi süreli çalışanlara ait işe giriş bildirgesi, kemik iliği nakli ne zaman yapılır, sarayburnu çay bahçesi harita,