Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ADANA
02 Eylül 2015 - 07:40:12

Adana Adliyesi'nde kavga

Adana Adliyesinde mahkeme koridorunda küfür ettikleri iddia edilen 3 kişi ile polis arasında arbede yaşandı.
Adana Adliyesi'nde kavga 0 Adana Adliyesinde mahkeme koridorunda küfür ettikleri iddia edilen 3 kişi ile polis arasında arbede yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, 6 Ağustos günü Ahmet R., Orhan R., Mustafa R. ve Ali K., trafik kazasında hayatını kaybeden bir akrabalarının duruşması için eski adliye binasının zemin katındaki 7. Ağır Ceza Mahkemesi önüne geldi. Duruşma salonu önündeki grup koridorda beklerken mahkemenin sükunetini ve işleyişini tehlikeye düşürecek şekilde gürültü çıkardıkları ve yüksek sesle bağırdıkları iddiasıyla polis tarafından uyarıldı.
Gruptakilerin küfür etmesi üzerine polis, şahısları adliye binası dışına çıkarmak istedi. Bu sırada bir kişinin duvarı yumruklaması üzerine polis gruba coplarla müdahale edince arbede yaşandı. Arbede, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Arbede sırasında yaralandıklarını öne süren 3 polis memuru, Orhan R., Mustafa R. ve Ali K. hakkında şikayetçi oldu. Bunun üzerine şahıslar gözaltına alındıktan sonra polise mukavemet gösterdikleri gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Orhan R., Mustafa R. ve Ali K.'nin avukatlarından İlhan Öngör, müvekkillerinin başka bir dava için adliyeye gitmişken, çıkan arbede yüzünden tutuklandıklarını söyledi.
Mustafa R.'nin polise karşı bir eylemde bulunmadığının güvenlik kamerası görüntülerinin tutanağında yazdığını belirten Öngör, Mustafa R.'nin kavgayı ayırmaya çalışırken tutuklanmasına anlam veremediklerini ve dava açtıklarını anlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Adana Adliyesi'nde kavga Adana Adliyesi'nde kavga Adana Adliyesi'nde kavga

Yorum Yaz:



Aramalar:

sismik araştırma gemisi, Ermenilerin Van'da isyan çıkartmaları, mersin emniyet müdürlüğü haberleri, parfüm şirketleri, erdemli üzümlü köyü, tevfik sırrı gür anadolu lisesi kayıt şartları, altın madalya malzemesi, bayrampaşa tekstil iş ilanları, ömer ali şahiner hayatı, mustafa güler bursa, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ankara, yangın tüpü tabelası, ahmet altan örümcek, mira sultan, kayseri erkilet özel hemşirelik okulu, galatasaray maçkolik, orta doğu teknik üniversitesi uzaktan eğitim,