Cuma29.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ŞIRNAK
04 Ağustos 2015 - 14:19:10

Abdulkadir Pektaş, terhisine 1 hafta kala şehit oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş'ın terhisine 1 hafta kaldığı öğrenildi.
Abdulkadir Pektaş, terhisine 1 hafta kala şehit oldu 0 Şırnak'ın Uludere ilçesinde şehit olan askerlerden 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş'ın terhisine 1 hafta kaldığı öğrenildi.
Şehit ailesine haber askeri yetkililer tarafından verildi. Pektaş'ın şehit olduğu haberi duyulur duyulmaz ise ailesinin ikamet ettiği Buca ilçesindeki Mustafa Kemal Mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı. Acı haberi alan bazı aile yakınları da sinir krizleri geçirdi. Şehidin babası Celal Pektaş ve en büyük ağabeyi Uğur Pektaş da ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı baba ve oğul, askerler tarafından sakinleştirildi.
Pektaş ailesinin en küçük oğlu olan 1994 doğumlu olan Abdulkadir Pektaş'ın terhisine 1 hafta kala şehit düştüğü öğrenildi. Öte yandan, şehit asker Pektaş'ın sosyal paylaşım sitesindeki "Alem diskoda barda, biz Cudi'de Gabar'da" şeklindeki yazısı ise dikkat çekti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bardera, seracılar, kadıköy tuzak, limon çayı, liverpool beşiktaş, gönül işleri özet, hidayet türkoğlu hikayesi, hüseyin aksoy biyografi, ünye vergi dairesi tel, carlo ancelotti ultimate team, çevre ve şehircilik bakanlığı uzman maaşı, fatma yıldırım görsel sanatlar öğretmeni, durmuş yılmaz merkez bankası, semih kaya hastanelik oldu, defile saç modelleri, gıda zehirlenmesi tedavi, marlon brando kaç yılında öldü,